ankylosing spondylitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2002 | 02:14 | מאת: gal

שלום, אני ספורטאי בן כ16 שמתאמן באופן קבוע ואינטנסיבי בכדורעף לא מזמן התחלתי לחוות כאבי גב ואובחן אצלי רגישות קלה ספונדילילית. שאלתי היא, האם אני יכול להמשיך באימונים אינטנסיביים או שתהיה לזה השפעה לטווח הארוך.

לא ברור לי מה לANKYLOSING SPONDYLITIS ולרגישות קלה ספונדילילית ( מה זה הלילית הזו ) האם כבר נעשתה אצלך אבחנה של ANKYLOSING SPONDYLITIS ? אם כן אין בכך סיבה להמנע מספורט כל עוד אתה נהנה ממנו.

09/08/2002 | 12:43 | מאת: gal

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה. בנוסף, הבעיה היא הכאבים החזקים בחוליות המשניות שסובלות מספונדיליטיס. האם יש טיפול לבעיה, והאם היא יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך?

מנהל פורום אורתופדיה