דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/07/2002 | 10:29 | מאת: יוסי

שלום, אימי סובלת מכאבים בפרקי הידיים. בדיקות אצל רופא העלו שכנראה מדובר בתחילתה של דלקת פרקים. הטיפול שהומלץ לה הוא טיפול בקורטיזון, אך אימי חוששת מכך בשל תופעות הלוואי הכרוכות בטיפול זה. שאלתי היא: האם יש תרופות יעילות אחרות מומלצות? היכן ניתן להשיג מידע נוסף בנושא דלקת פרקים.

יש מספר רב של תרופות לטיפול בדלקת פרקים. החל בתרופות נוגדות דלקת מסוגים שונים, תרופות המשנות את מהלך המחלה וטפולים שונים ומשנים. . חשובה כאן מאד האבחנה המדוייקת ואבחנה כמו תחילתה של דלקת פרקים נשמעת לי קצת מוזר האם מדובר בדלקת פרקים או לא. האם מדובר בדלקת פרקים שיגרונית? האם מדובר בדלקתפרקים המהווה חלק מחלה אחרת? . http://www.arthritis.org/

מנהל פורום אורתופדיה