ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2002 | 23:59 | מאת: איתי

שלום! אני בן 24 והשתחררתי לפני כ שנתיים וחצי משרות צבאי. בצבא שירתתי ביחידה מובחרת וסחבתי הרבה משקלים על הגב. בעקבות זאת נדפקו לי הברכיים ועכשיו לאחר כל מאמץ אני סובל מכאבים חזקים. ראשית אני רוצה לדעת מה הבעייה ושנית האם הליכה אינטנסיבית מועילה לברכיים תודה איתי

איני יכוללהגיד לך מה הבעיה, במקרה הטוב אוכל למנות את כל הסיבות האפשריות . אם רצונך בתשובה מעשית ולא בדיון אקדמאי עליך לפנות לאורתופד לבדיקה של ממש. אשמח לעשות זאת עבורך אם תעבור בסביבה.

מנהל פורום אורתופדיה