פריצת דיסק מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 22:15 | מאת: רימון

אני סובלת מכאבים חזקים והרופאים נתנו לי ויוקס וסלברה שלא עוזרים לי בכלל הייתי פעמיים בגבס מלא ועשו לי זריקות ללא הואיל . מה דעתך ד"ר האם אפשר למצוא מרפא לכאבי , עשיתי את כל הפיזיוטראפיות האפשריות כולל מתיחה וכמו כן אני לוקחת וולטרן שעוזר בצורה מינורית . מה דעתך ד"ר מה יש לי עוד לעשות ?

היה לי הרבה יותר ק ללענות לו טרחת לפרט קצת ממה את ממש סובלת ולא לדבר באופן כל כך כללי. אך אם נשאר במישור הכללי אציין כי יש עדיין טיפולים כמו זריקות אפידורליות של סטרואידים , בלוק סלקטיבי של שרש העצב, "חימום " הדיסקוס, ולבסוף ניתוח להוצאת הדיסקוס. ?

מנהל פורום אורתופדיה