אורתופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 17:44 | מאת: טל

לפני כחמישה חודשים עברתי ניתוח בעצם האגן בצד ימין, (מאחר והיתה גדולה וגרמה ללחץ על השריר וכאבים איומים רק בשנה האחרונה) מאז הניתוח השריר של הירך תפוס מאוד וגם הפיזיוטרפיה לא גרמה לשיחרורו, מאז הנני סובל מצליעה. מה עוד אפשר לעשות על מנת לשחרר את השריר ואני אוכל ללכת כרגיל?

יש בירך עצמה שמונה שרירים כשהגדול שבהם עשויבעצם ארבעה ראשים . אני מתקשה לענות לך מבלי שאדע בדיוק מהי העצם שנותחה. האגן בנוי משלש עצמות מכל צד. מה סיבת הניתוח ומה הקיפו.

מנהל פורום אורתופדיה