כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 13:24 | מאת: אפרת ש

לפני כשבוע בסוף אימון ספינינג (רכיבה על אופניים) התחלתי להרגיש כאבים חזקים מאוד בברך שמאל כאילו הברך יצאה מהמקום לא יכלתי לדרוך או ללכת על הרגל בנוחות יש לי הרגשה שהברך רופפת וכן "קליקים" כל הזמן. אני לא יכולה ליישר את הברך. אורתופד אמר לי שנקרעה לי רצועה והמליץ על מנוחה . לדבריו אוכל לחזור לספורט תוך שבועיים?! דבר שנראה לי מוזר כי הפגיעה נראית יותר קשה מזה ואני לא רוצה לפגוע יותר בברך. בצילום התקבלה התוצאה: "ב.מ.פ מוקד סקלרוטי רקמית גרמית עצם שוקה שליש פרוקסימלי לטרלי- אחורה" אין לי מושג מה זה אומר ורציתי לדעת. בנוסף מה הפעולות שאני צריכה לנקוט על מנת שהבעיה תפתר ומתי אוכל לחזור לספורט? אודה לתשובה

29/07/2002 | 11:54 | מאת: דר' אסא לב-אל

איני יכול לאבחן את בעיתך בלי לדעת את ממצאי הבדיקה הגופנית ( או לבצע בדיקה כזו בעצמי ) . אשר לממצא בצילום מה שיצא לךבהודעה הנו גיבוב מילים ללא משמעות. נסי שנית

29/07/2002 | 19:28 | מאת: אפרת ש

לפי התיאור שלי ולדברי הרופא שאמר לי שיש לי קרע ברצועה (לא אמר איזו) / מיניסקוס . מה הטיפול שידוע לך האם אוכל לחזור לספורט בחודש הקרוב? על פי הבנתך מתיאורי?

מנהל פורום אורתופדיה