כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 10:46 | מאת: דני

שלום, אני בן 27, בריא. ביום שני שעבר התאמנתי בחדר כושר (ריצה של 30 דקות) למחרת השתתפתי באימון כדורסל (שארך כשעה וחצי) וביום רביעי משחק כדורסל (כשעה) ביום חמישי בבוקר ברגשתי לפתע כאבים בפיקת הברך. הכאבים הורגשו רק כאשר נגעתי במקום. לא היו לי שום מגבלות בתנועה ולא חשתי אף כאב, אם לא נגעתי במקום. יש לציין שהמאמץ הפיזי שהשקעתי בשבוע שעבר הינו יוצא דופן. כמו כן במהלך סוף השבוע הכאב הלך ופחת וכעת יש עדיין כאב אך הוא הפך עמום. האם עליי לפנות לאורטופד או פשוט לנוח מעט ? האם כאב זה יכול להצביע על בעיה מורכבת ומסובכת יותר מאשר מנוחה ? תודה מראש, דני.

איני יכוללדעת רק על סמך תאורך אך העובדה שחל שיפור בכאב היא סימן מעודד ומותר לך לקחת פסק זמן קל ועדין לא לרוץ לאורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה