כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/07/2002 | 09:13 | מאת: ריקי

רופא יקר בהמשך לתכתובת ביננו, הרופא אמר לי שזה לא דלקת קפואה אלא דלקת במעטפת הפרק, האולטרסאונד הראה שזה קפסוליטיס ולא רואים אותו באולטרסאונד. מה שברצוני לדעת כיצד אפשר לברר שאכן זו הדיאגנוזה הנכונה ולא משהו אחר? מחר יש לי פגישה עם מומחה לכתפיים לכן מבקשת תשובה דחופה. תודה מראש ריקי

כתף קפואה נקראיתבשפה "מדיצינית " ADHESIVE CAPSULITIS כלומר דלקת של מעטפת הפרק כך שלא ברורה לי ההסתייגות של הרופא שלך . מעבר לכך אין לי מה להוסיף

מנהל פורום אורתופדיה