ostoeid ostroma

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2002 | 17:34 | מאת: יוכי

לפני כמספר שנים בהיותי רווקה , עברתי ניתוח להורדת "אוסאיד אוסטרומה" על גג האיצטבלום. כיום יש לי צלקת באורך של 17-18 ס"מ. היום שאני נשואה ורוצה להקים משפחה,ולאור העובדה כי שישנם ימים שהם אנני מסוגלת לעמוד על רגלי עןם מעייפות ואם מכאבים עזים העוברים מכף רגל עד לאיזור היירכיים, האם ייתכן שבעזרת השם , שאהיה בהריון לא אוכל לשאת את המשקל על גופי ואסול מבעיות ברגליים, נפחויות כאבים ואיפלו התרחבות הצלקת הקיימת (היא נראת כל כך דקה ורחבה שזה מפחיד אותי). אודה עם תתיחס.

קשה לי להתיחס לשאלתך בלי לדעת יותר על מצב השרירים ומפרק הירך שבו מדובר . עם זאת הריון אינו מחלה ואני בטוח שתמצאי את הכוחות ותעצומות הנפש לעבור חויה זאת בשלום.

מנהל פורום אורתופדיה