אולטרסאונד טיפולי. בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/07/2002 | 08:19 | מאת: איה

ד"ר שלום אודה לך אם תעיין שוב בשאלתי ותשובתך בעמוד 389 בנוגע לאולטרסאונד טיפולי לאחר כאבים במרפק מזה 3 חודשים. כתבת כי מיחושי אינם מתאימים לפגיעה עצבית. מאחר ואיני יכולה לבצע צילומים עקב ההריון, מה היית מציע להמשך הטיפול או לשם איבחון הכאבים? כיצד היית ממשיך? האם אני צריכה לדאוג שמא יש לי גידול סרטני במרפק או שייתכן ויש עוד סיבות לכאבים? אודה לך אם תתיחס לשאלתי בשנית. תודה רבה

26/07/2002 | 10:58 | מאת: דר' אסא לב-אל

ראשית אם תלבשי חלוק עופרת תוכלי לעשות צילום וחלוק עופרת יש בכל מכון רנטגן. שנית בכדילהציע לך הצעות אי להמשיך את הברור והטיפול עלי לקבל מידע הרבה יותר מפורט ובמיוחד ממצאי הבדיקה על ידי האורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה