כאבים בפיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/07/2002 | 00:36 | מאת: Yosi

הייתי כדורסלן במשך 6-7 שנים. ובשנה וחצי האחרונות יש לי מעיין תחושת "נמלים" פעמים ביום באיזור שמתחת לפיקה וכמעט בכל פעם כאשר אני מישר\מקופף את הברך יש לי "קנאקים" אני עושה פיזיוטרפיה 2-3 ביום. מה יכולה להיות הבעיה?ואיזה עוד דרכי טיפול קיימות. אודה לך מאד אם תענה לי בהקדם האפשרי בתודה מראש יוסי...

אין לי הסבר לתחושת הנימול שאתה מתאר אשר לקנאקים אלו יכולים לנובע מהפרעה בתנועת הפיקה במסלולה בעת התנועה. אם תרצה הסבר מעמיק יותר תצטרך להתאמץ קצת יותר ולפרט במדוייקת את מחושיך.

26/07/2002 | 16:01 | מאת: Yosi

ראשית תודה רבה על צומת הלב ועל התשובה. שנית ברצוני לשאול אם קרה באמת מצב של הפיקה זזה מה ביכולתי לעשות בכדי להשיב אותה למסלולה התקין ולהפסקת אותם הקנאקים. תודה מראש יוסי...

מנהל פורום אורתופדיה