אולטרסאונד טיפולי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2002 | 17:30 | מאת: איה

אני בשבוע 10 להריון. לפני כשלושה חודשים נחבלתי במרפק. מאז לא פסקו הכאבים (בעיקר עם כל נגיעה קלה באזור. אין כאבים בתנועה). נאמר לי שזהו אזור רגיש ביותר וככל הנראה אני סובלת מרגישות/פגיעה בעצב. מאחר ואיני יכולה לקבל טיפול תרופתי להקלת הכאבים הוחלט לשלוח אותי לטיפול באולטרסאונד גלים קצרים. מהו הטיפול הזה? האם יהיה יעיל? האם האולטרסאונד יכול להזיק לעובר או שזהו טיפול מקומי בלבד? האם ייתכן שכתוצאה מדלקת בעצב שלא טופלה יהיו לי כאבים במשך שלושה חודשים? תודה

תאור מחושייך אינו מתאים לפגיעה עצבית. אולטרה סאונד היא שיטה הגורמת לחימום הרקמות הרכות וממריצה אתזרימתהדם בהןלזמן מה. אין הטיפול יכול להזיק להריון המתפתח.

מנהל פורום אורתופדיה