פגיעה בברך לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2002 | 15:06 | מאת: יוסף

בבדיקת M.R.I התברר שיש לי קרע אלכסוני במינסקוס המידיאלי בברך רציתי לדעת מה טווח אחוזי הנכות המקובלים בפקיעה מעין זו, ואלו טיפולים ניתן לעשות חוץ מניתוח

25/07/2002 | 13:40 | מאת: דר' אסא לב-אל

אין שיוך בין דרגת נכות לקרע במניסקוס כשלעצמו. רק פגיעה הגורמת להגבלת טווח תנועה או ביציבות הברך או פגיעה המלווה בשינויים דלקתיים משניים מביאה עמה דרגת נכות

דרגת נכות אינה נקבעת לפי ממצא בדיקת דימות אלא לפי ממצאים קליניים כגון טווח תנועה יציבות וכיוב'

מנהל פורום אורתופדיה