פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/07/2002 | 13:42 | מאת: כרמל

עדיין לא קיבלתי תשובה. סובלת מכאבים בפרקים לא על רקע ראומטי האם ייתכן השפעה שלילית של פוסלן או מאכלי סויה? אם אין לך תשובה אולי כתובת של אורטופד המומחה לפרקים.

מדיניות הפורום היא להמנע מפרסו המלצותעל רופאים מסוימים. אשר לעניינך שאלתך כה פזורה ולא ממוקדתשאין דרך לענות עליה תשובה שיש בה משמעות.

24/07/2002 | 12:05 | מאת: כרמל

אמקד. מופיעים כאבים כמעט בכל פרקי הגוף, לסירוגין. בעיקר בצד שמאל, בירך ובברך, בעת מאמץ(עליה במדרגות) וכן בעת שכיבה ולפעמים בעת מנוחה. ממש מקשה על ההליכה. אין סיבה ראומטית לפי בדיקות הדם. מכיוון שהתופעה כל כך מפושטת, הייתכן שזה תופעת לואי של פוסלאן? מבלי להמליץ על רופא מסוים, האם יש מומחה לפרקים? אם כן, היכן להתעניין.

מנהל פורום אורתופדיה