פלטינה בירך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2002 | 09:15 | מאת: דורית

לפני 5 שנים בערך עברתי ניתוח בירך שמאל מאגן ועד הברך הוכנסה לי פלטינה 2 ברגים מתחת לאגן ו2 ברגים מעל הברך הפלטינה מאוד מפריעה לי בשינה בלילה כואב לי הברגים כמובן בחילופי מזג אוויר.השאלה האם כדאי להוציא אותה ואם כן מה הליך ההחלמה.

אםהבנתי נכון סבלת משבר של עצם הירך שלשם טיפולבועברת ניתוח שבו קובע השבר על ידי מסמר תוך לשדי ננעל. במידה שהשבר מחובר היטב אין מניעה להוציא את המשתל אם כי אין זה הכרחי. במידה שאני צודק לגבי סוג המשתל מדובר בניתוח די דומה לניתוח שכבר עברת אבל בלי שבר .זמן ההחלמה כ 3 חדשים אך מיד לאחר הניתוח תוכלי לדרוך דריכה מלאה.

30/10/2008 | 13:13 | מאת: יורם

מנהל פורום אורתופדיה