פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2002 | 23:50 | מאת: רונית

ד"ר שלום, מזה זמן רב, בכל מספר חודשים אני חשה כאבים עזים מאד: פעם בכתף ימין, פעם בברך, פעם במרפק, עד כי אינני מסוגלת להזיז כלל וכלל את האיבר הכואב. כעבור מספר ימים הכל עובר כלא היה. לאחר מספר חודשים הדבר חוזר על עצמו אך במקום אחר (כפי שפירטתי קודם). בדיקות הדם לדלקת פרקים יצאו תקינות לחלוטין וכן מיפוי עצמות הראה שהכל תקין. מה בכל זאת קורה כאן? אודה מאד על תשובתך, רונית.

איני יודע

21/07/2002 | 13:49 | מאת: כרמל

ד"ר אסא שלום יש לי אותם סימפטומים רק שהכאבים לא עוברים. הם קיימים בחלק מהפרקים יותר ובחלק פחות. האם יכול להיות שזה בגלל תרופה כלשהיא או מזון מסוים? אולי פוסלן ואולי מוצרי סויה? אם אין לך תשובה אולי כתובת של אורטופד המתמחה בבעיות פרקים.

מנהל פורום אורתופדיה