כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2002 | 22:53 | מאת: נורית

אני 5 חודשים אחרי הלידה, במהלך ההריון כפות הרגלים התנפחו וכאבו והסבירו לי שזו אחת מתופעות ההריון, הבעיה היא שהכאב ממשיך עדיין ואיתו גם נפיחות מסויימת, אני מרגישה כאילו כף הרגל השתנתה או גדלה ואפילו נעליים או סנדלים מלפני ההריון אינני יכולה לנעול. האם יש מקום לביקור אצל רופא או שאין מה לעשות, האם יש קשר לכך שעדיין נותרו כ 10 קילו עודפים...

בהחלט כדאי שתראי רופא שיבחון אם מדובר בנפיות או אולי סתם השמנה בצקת וכו'

בהחלט כדאי שתראי רופא שיבחון אם מדובר בנפיחות או אולי סתם השמנה בצקת וכו'

מנהל פורום אורתופדיה