כאבים בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2002 | 22:09 | מאת: שי

ד"ר שלום, אני בן 23.5 - יוצא שירות צבאי קרבי מזה כחודשיים אני סובל מכאבים רציניים בכרית כף רגל שמאל. הכאבים החלו פתאום, במהלך טיול בדרום אמריקה. הכאב מתמקד מתחת לאצבע מס. 2 ( הקרובה ביותר לבוהן) והוא חד ביותר. בכפות הרגליים שלי אצבע מס. 2 ארוכה יותר מהבוהן. לאחר ביקור אצל אורטופד הומלץ לי על מדרסים לפי מידת גבס. רכשתי את המדרסים ואין כל שיפור! מה לעשות???? לתגובתך המהירה אודה.

תצטרך לחזור לאורתופד ולהסביר לו שבמסלול הנסוי והטעיה הכרוך לעיתים בתהליך האיבחון והריפוי עברת את כברת הדרך הראשונה ללא הצלחה ושיש מקום למקצה שיפורים.

מנהל פורום אורתופדיה