הרגשת צריבה/בערה ברגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2002 | 08:53 | מאת: רת

שלום רב, כ-6 חודשים אני מרגישה תחושה של NUM בעור הרגלים, לאחרונה אני מרגישה כי הרגלים בפרט השוקיים בוערות, במיוחד בבוקר לאחר שינת הלילה. גילי-62 . פניתי לאוקטופד כי קבע שזו לא בעיה אורוטופדית, רופאה פנימית שאומרת להתרגל למצ (הבלתי אפשרי) פניתי לנוירולוג שאיבחן בבדיקה ידנית כי יש בעיה עיצבית, עשיתי פעמיים בדיקה אלקטרופיזיולוגית, המלהמדת כי אין פגיעה עיצבית. פניתי לרופא עור, שנתן משחה למריחה שעוד יותר צורבת את פני העור. ניסיתי דיקור-שיאצו-פיזיוטרפיה. והמצב רק הולך ומחמיר. אודה לך אם תוכל לעזוק לי בעצה. רמת הסוכר 118

17/07/2002 | 14:14 | מאת: דר' אסא לב-אל

הסיפור שלך בהחלט מזכיר נוירופתיה כלומר בעיה של עצבים הקפיים . בדיקה אלקטרודיאגנוסטית אינה תמיד יעילה. יתכן ומדובר בחסר ויטמינים (B12 למשל ) וגם סוכרת לא ניתן למחוק לגמרי כאפשרות.

17/07/2002 | 17:42 | מאת: גלית

תודה לאל חשבתי שאני היחידה בעולם שמרגישה ככה ואין לאף אחד פתרון לבעיה גם לי יש צריבות כואבות עד מאוד בגלל ישיבה ממושכת

מנהל פורום אורתופדיה