חוסר סחוס בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/07/2002 | 01:21 | מאת: אלי

האם יש אפשרות לחדש סחוס שחוק ללא ניתוה?

17/07/2002 | 14:06 | מאת: דר' אסא לב-אל

ניתן על ידי שימוש בתוספי מזון המכילים גלוקוזאמין סולפט וכונדרואיטין סולפט לעקב את תהליך השחיקה . לחדש - לא

17/07/2002 | 17:40 | מאת: נורית

ד"ר אסא שלום. שמי נורית אני בת 21,עברתי בברך ימין ארטרוסקופיה שני כי יש לי בעיות בסחוס שחיקה כפי שמגדירים את זה אוחוסר בחלק בסחוס שיכול להיווצר ממצב של פריקת הברך כך הם טוענים אני כביכול לא הרגשתי בכך. אני עכשיו שבוע לאחר הניתוח ורציתי לדעת איזו כדורים אם תוספת המזון כפי שרשמת לו אני יכולה לקחת והאם באמת אני יוכל בהמשך לחזור לספורט ולא להוסיף לנזק שנגרם כבר לברך כפי שייעצו לי הרופאים אשמח לשמוע ממך בהקדם האפשרי,ואם אצטרך להוסיף מידע נוסף לגבי הארטרוסקופיה האחרון אז עשו לי משהו אםהזזה של עצב כדי שיהיה לפיקה יותר מקום לזוז או לא להשחק יותר.

מנהל פורום אורתופדיה