עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2002 | 22:52 | מאת: צחור

לחברי הפורום שלום רב! בני עדי בן 7 סובל מ-עקמת ימנית "המי ורטברלית באזור לומברי" בעבר ניסינו טיפול הידרוטרפיה שלכאורה שיפרה את מצב העקמת וכעת פנינו לשיטת "ריגו" מה דעתכם האם ידועה שיטה טובה/מתאימה יותר ?

מדברייך הבנתי כי מדובר בעקמת מולדת עם "המי ורטברה" או במילים אחרות "חצי חוליה". אין דרך לשנות את מידת העקמת שנוצרה עלידי המום המולד. לעומתזאתיש סיכוי די גדול להתקדמות העקמת .זה כמובן תלוי בסוג המדוייק של המום. מכל מקום במידה שהעקומה מראה נטיה להתקדמות הטיפול האפקטיבי היחיד לבד מטיפול ניתוחי הוא שימוש בחגורה.

מנהל פורום אורתופדיה