מכשיר עיסוי לכיסא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2002 | 10:19 | מאת: יוני

שלום,קניתי מכשיר פשוט, שמתלבש על הכיסא,ומעסה ב 3 מקומות כאשר יושבים עליו. די נפוץ בשוק. השאלה שלי: אם מכשיר כזה יכול לעשות נזקים בצורה כלשהי ? והאם אני יכול לשבת עליו בזמן שאני מול המחשב,נניח במשך 4 שעות רצופות ? ובאופן עקרוני - במה הוא עוזר באמת? העיסוי הזה. תודה ויום טוב.

נזק ראשון נגרם כבר לכיס שלך אשר לשאר אין לי מושג על איזה מכשיר אתה מדבר.

16/07/2002 | 22:33 | מאת: יוני

המכשיר נראה בדיוק כמו ריפוד לכסא ( כמו למשל של ד"ר גב, ששמים באוטו), מכשיר חשמלי, ויש בתוכו מנגנון עיסוי חשמלי ב 3 מקומות .

מנהל פורום אורתופדיה