קרע בגיד כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2002 | 14:15 | מאת: אווה

שלום אני בת 75 סובלת מקרע חלקי של הגיד לאורך 1 ס"מ בחלק התחתון והקידמי של הגיד בכתף ימין. אני סובלת מכאבי תופת ואין אף רופא המציע לי פיתרון ישומי לבעיה. אבקש: א. הצעה לטיפול ב. מומחה בתחום הספציפי בברכה אווה

הפתרונות המצויים הנם תרופות נוגדות דלקת. טיפול פיסיותרפי ופיסיקלי, זריקות של סטרואידים וניתוח . בחירת הטיפול נגזרת ממהות הבעיה. הקרע שתארת אינו הבעיה העקרית אלא רק פן אחד שלה שככל הנראה הודגם בבדיקה כמו אולטרהסאונד.

מנהל פורום אורתופדיה