ד"ר אסא לב-אל.......ברשותך אלו הן הבעיות ( ....השפ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2002 | 02:04 | מאת: עדן

אלו הi הבעיות: פלטפוס, אלגוס ולגוס(אם רשמתי זאת נכון), אצבעות הרגלים, לפי הרופאים, קצת עקומות, הפיקה של הברך לא במקום וכונדרומלציה. תודה.

15/07/2002 | 18:17 | מאת: דר' אסא לב-אל

לא ברורה לי כוונתך ב"יציבות כף הרגל" . כף רגל שטוחה כרוכ הלפעמים עם הפרעותסטטיות בכף הרגל והלוקס ולגוס ע/וי להחמיר בנוכחות כף רגל שטוחה . אין קשר בין אלו לבין בעיות בברך אם כי אצל רצנים כףרגלשטוחה עשויה במצבים מסויימים להביא לכאב של קדמת הברך וכאב צד חיצונישל הברך במיוחד בריצות במורד.

מנהל פורום אורתופדיה