כאבים בצלע באיזור החזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2002 | 00:34 | מאת: רותם

אני בת 16 ואני סובלת כבר שבועיים מכאבים בצלע מסויימת בחזה, הכאב מתחזק כאשר אני נוגעת במקום. הלכתי לרופא הוא נתן לי טיפול תרופתי (נורופן) שעזר במקצת ,הרופא גם העלה אופציה של זריקה שתעזור לראות מה בדיוק הבעיה. אני אישית נרטעת מזריקות ורציתי לברר אם יש אופציה אחרת במקום הזריקה.

אי אפשר לדבר על אופציות טיפוליות כאשר אין אבחנה. ולכןראשית יש להחליט במה מדובר במילים אחרות לקבוע אבחנה ואז לחשוב כיצד להמשיך ולטפל.

מנהל פורום אורתופדיה