דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/07/2002 | 13:10 | מאת: צחי

אני שחקן כדורסל. אני סובל מספר חודשים בכאבים בעקב כתוצאה מדורבן. למרות מדרסים מיוחדים שעשיתי , הכאבים חוזרים במהלך או אחרי אימון. האם יש פתרונות נוספים לבעייה ? האם טיפולי לייזר הוכחו כיעילים והיכן ניתן לבצעם ?

14/07/2002 | 20:20 | מאת: GR

תופעה -3 ניתןחים עברתי עצבים של כף רגל נמחכו יש לי מכשיר סטימולטור רגל התנפחה מה המלצןת

טיפולי לייזר לא הוכיחו עצמם אשר לטיפולם אחרים ראה את: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=60728&t=60675

16/07/2002 | 00:13 | מאת: לייקין ירדנה

אני סובלת מכאבים בכפות הרגליים. בשינה מתקררות לי כפות הרגליים וכשאני קמה הכאבים נוראים.במיוחד רגל ימין. בצילומים נצפה דורבן בשמאלית.אני הולכת על מדרסי עקב פלסטיים.

מנהל פורום אורתופדיה