הייתי רוצה לדעת מהי דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/07/2002 | 12:50 | מאת: אסתר

שלום רב, לאדם קרוב אלי ישנה דלקת פרקים. הייתי רוצה לדעת מה פרוש הדבר? האם מצבה יכול להחמיר ועד כמה? אשמח לתשובה בנושא מפני שהעניין מדאיג אותי אסתר

14/07/2002 | 12:58 | מאת: דר' אסא לב-אל

המושג "דלקת פרקים " חובק בתוכו עולם שלם של מחושים ומחלות. נסי לברר את האבחנה המדוייקת שכן אינני מתכוון לכתוב כאן ספר לימוד מה גם שיש בודאי דברים רבים שגם אני איני יודע.

14/07/2002 | 13:19 | מאת: אסתר

מדובר בבחורה בת 25 ולפי מיתב זכרוני היא אמרה לי שמדובר ב Rheumatoid arthritis האם זה יכול להיות זה? עד עכשיו חשבתי שדלקות פרקים קשורות לאנשים מבוגרים לא לאנשים בני גילי תודה אסתר נ.ב. אולי תוכל להפנות אותי לאתר בו מפורטת המחלה

14/07/2002 | 20:16 | מאת: דר' אסא לב-אל

הרי לך קישור להתחיל ממנו http://www.healthtalk.com/rain/toc/rheumatoid/understand/index.html

מנהל פורום אורתופדיה