כפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2002 | 13:14 | מאת: זיוה

מאז שהתחלת ללכת ברגל - כל יום 30 דקות - יש לי כאבים בכפות הרגלים. בשתי הכפות הכאב הוא באותו מקום - בצד החיצוני של כל כף רגל. לאחרונה שמתי לב שכשאני דורכת על הרגלת אני קודמת מניחה את צידי כפות הרגלים על הרצפה ורק אח"כ את מרכז כף הרגל. אני חושבת שבגלל צורת ההליכה הזו יש לי כאבים בכפות הרגלים. כל הזמן אני רוצה שיעסו לי את כף הרגל כדי להפחית מהכאב. כשאני הולכת - הכאב אינו מופיע. הוא קיים כשאני במנוחה או כשאני קמה בבוקר לאחר שנת הלילה. מה אתה מציע לי לעשות?

יתכן שמחמתצורה מיוחדת או חוסר איזון בין השרירים הפועלים על כף הרגל והקרסולנוצר אצלך שינוי בצורת הליכה. הדבר ניתן לאיבחון בבדיקה ולפיהממצא ניתן למצוא פתרון.

13/07/2002 | 11:54 | מאת: נתן

כף רגל אשתי סובלת בכאבים בכף רגל שאל בחלק העליון מזה כ- שלושה שבועות בהתחלה היא לא היתה יכולה לדרוך על כף הרגל , היא קיבלה טיפול של אינדומט וויוקס הטיפול הרגיע מעט אך הכאבים עדיין חזקים מנשוא בבוקר שהיא מתעוררת היא אננה יכולה לדרוך על כף הרגל לאחר כ חצי שעה היא יכולה לדרוך מעט על כך הרגל אבקש עזרה תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה