אוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2002 | 19:56 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 27. בבדיקת צפיפות העצם התוצאות הצביעו על אוסטאופורוזיס קלה ומתקדמת: צוואר הירך: 2.8- עמוד שדרה: 3.2- שאלתי היא האם ניתן לשפר את המצב ולהגיע לרמה תקינה או שנגזר עלי לשבת בכסא גלגלים בגיל העמידה? תודה, רונית.

ראשית ממצא כמו שאת מתארת שווה בדיקה חוזרת . שנית אם אמנם הממצא הוא נכון חשוב מאד לטפל בו בכל דרך אפשרית וראש וראשונה יש לבדוק את חלוף החומרים הקשור לעצם אצלך ,שכן מדובר בתופעה חריגה בהחלט.

מנהל פורום אורתופדיה