פריצת דיסק והריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2002 | 14:37 | מאת: מירב

אני בת 30, מבנה גוף בינוני (מלאה) . לפני כשנה אובחנה פריצה של דיסקים L4-L5+L5-S1 . הובהר לי שבמהלך החודשים הבאים אאלץ לסבול מכאבי גב "עזים" כדברי הגניקולוג המטפל . בנוסף, המליץ לי לקבוע תור לניתוח קיסרי (לדבריו לא אעמוד בלידה רגילה) בסוף חודש שמיני. אני די חוששת. האם זה נכון??????????????.

לא בהכרח. הכליתכן ואין סיבה לחשוש שדווקא בזמן ההריון מחושייך יחמירו . הוא הדין לגבי ניתוח קיסרי. אפשר לעבור את הלידה ללא ניתוח קיסרי גם עם מחלה של הדיסקות.

מנהל פורום אורתופדיה