כאב ממושך ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/07/2002 | 15:58 | מאת: דקלה

ד"ר אסא שלום ! לבן זוגי כואבת כבר שלושה חודשים הרגל ואני מאוד מודאגת . הכאב שלו הוא באזור ה "פולקה" ( מונח מתחום האוכל, סליחה על הבורות אני פשוט לא יודעת איך קוראים לזה ) . הוא ביקר עד כה אצל שני רופאים אחד מהם טען שחסר לו חמצן והשני אמר שזה כתוצאה מחוסר בויטמין . הוא קיבל ויטמינים וזה לא עוזר . אני מאוד מודאגת , מה זה יכול להיות לדעתך , מה יש באזור הזה שיכול לכאוב . אני חייבת לציין שמאז שיחרורו מהצבא ( שנה) הוא עובד עבודה פיזית קשה , יש קשר ? מה צריך לעשות אני מודאגת!!!

נסי את הפולקה עם קצת שמן זית בטיגון עמוק את באמת רוצה שאתייחס אליך ברצינות אם אינך מוכנה לעשות מאמץ קטן ולדייק בדברייך?

17/04/2009 | 14:57 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא יפה.

מנהל פורום אורתופדיה