כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2002 | 16:13 | מאת: יו

דר' אסא לב-אל - שלום רב אודה לך על הסבר התופעה והטיפול, אם קיים, באשר ל- "העלמות כרית השומן בכף הרגל".

אינני בטוח אם נהירה לי כוונתך אבל הדבר הקרוב ביותר שאני יכול להעלות בדעתי הוא שהנך מתכוון לאטרופיה ( לצורך העניין התמעטות או התדלדלות ) של השומן התת עורי בסוליית כף הרגל. ובכן כאן מדובר בתהליך שהוא חלק מהשינויים שחלים בנו עם חלוף העיתים. אין לכך הסבר מיוחד ( נודה ולא נבוש איננו מבינים בכלל את תהליך ההזדקנות ) ואין לו טיפול . מה שיש זה תחליפים בצורת נעליים רכות וגמישות יותר ותוספות לנעליים

08/07/2002 | 09:04 | מאת: יו

שלום לדר' אסא אכן קלעת בול לבעיה. אשלים עם בעיית זיקנה זו כמו שהשלמתי עם בעיות אחרות באותו עינין. שמחתי שזה לא פתולוגי. תודה על תשובתך המהירה.

מנהל פורום אורתופדיה