פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2002 | 15:39 | מאת: אביה

לפני כחודש פרקתי את הכתף ,בבי"ח הכתף הוחזרה למקומה אך מאז אני סובלת מכאבים עזים ומוגבלת בתנועה .אני חיה על משככי כאבים . פזיותרפיה לא עזרה מה עלי לעשות? גם הכתף השניה מוגבלת בתנועה ונגרם לה שבר בעקבות התכווצות חזקה של שריר הזרוע ,נאמר לי שבמידה ופזיותרפיה לא תעזור אזדקק לניתוח ואכן ,הזריקות שקיבלתי ,והפזיוטרפיה לא עזרו מה עלי לעשות?

עדיין מוקדם לדבר על ניתוח. זמן ההחלמה יכול לקחת כ 3 חדשים ואין מה לנסות להאיץ אותו יתר על המידה שכן תקופת הריפוי הנורמלי היא ששה שבועות ובתקופה זאת אסור להפעיל עומס רב מידי על רקמות קופסית המפרק . בהמשך יש צורך ב"לימוד מחדש" של התנועות מה שלוקח לפחות ששה שבועות.

07/07/2002 | 22:02 | מאת: אביה

לד"ר אסא.מודה לך מאד על תשובתך המהירה,

מנהל פורום אורתופדיה