חזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2002 | 12:16 | מאת: יניב 17

שלום יש לי שאלה: יש לי מין עצם בולטת כזאת בבית החזה בצד ימין. ראיתי עוד מישהו אחד שיש לו את זה אבל בשני הצדדים ובגודל קטן יותר.ממה זה נובע? האם זו בעיה רפואית ידועה? עשיתי לפני שנתיים בדיקה כללית והאחות אמרה לי שזה יכול להיות חוסר סידן.האם אתה מכיר בעיה זו או יכול להפנות אותי למרפאה? אודה לך מאוד

07/07/2002 | 20:48 | מאת: דר' אסא לב-אל

כמובן שבלי לראות קשה להיות בטוח אבל בכל זאת נראה לי שמה שאתה מתאר נקרא PECTUS CARINATUS שזה בעברית "חזה יונה" . אין לכך חשיבות כהוא זה. ואין לכך שום קשר עם סידן.

מנהל פורום אורתופדיה