פריקות בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/07/2002 | 20:51 | מאת: יוני

שלום ד"ר אסא ! מזה כשלושה חודשים שאני שומע רעשי פריקות חזקים מאיזור החזה כאשר אני מותח את ידי לצדדים לאחרונה התחלתי לחוש גם כאבים בחזה לכן פניתי למיון לבירור לב שהיה תקין. נפגשתי עם אורטופד לבדיקת חזה וגב ללא ממצאים . בימים האחרונים הכאבים מתחזקים, האם בכל זאת יתכן ומדובר בבעיה אורטופדית ? אם כן ממה ?

קירקושים המורגשים בעת תנועה של הגפיים מדברים בשפה אורתופדית. המקור לקרקושים הוא מפרק כלשהוא.במקרה שלך יתכן ומדובר במפרק שבין עצם החזה לעצם הבריח הלא הוא המפרק הסטרנו-קלויקולרי.

07/07/2002 | 08:24 | מאת: יוני

כיצד מטפלים בבעיה במפרק זה ? והאם בעיה זו יכולה לגרום לתחושת חם בגרון בדומה לצרבת ?

מנהל פורום אורתופדיה