עצם הבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2002 | 22:22 | מאת: מיכל

שלום ד"ר האם ניתוח להסרת בוניון (העצם הכואבת ליד הבוהן) הינ מסובך, כמה זמן אישפוז מצריך ? מה משך החלמה אחרי ? , מתי ניתן לחזור לפעילות נורמאלית כמו נעילת נעליים רגילות, אחרי כמה זמן ניתן לחזור לפעילות גופנית ? אני בת 55, עם היסטוריה של סרטן שד לפני 8 שנים, ללא הישנות, מנהלת שיגרת חיים מלאה ורגילה לחלוטין , עוסקת הרבה בפעילות גופנית, פרט לעצם הנל שכואבת מאד גם בהיותי יחפה. אני אמורה לחתן ילד בתחילת אוקטובר, האם הינך סבור שאפשר להיפטר עד אז מהעצם כולל החלמה מלאה? אודה מאד לתשובתך בהקדם. שבת שלום מיכל

את עיקר התשובה ראי בקישורית להלן. סיבוך של ניתוח זה עניין יחסי . כשיודעים מה עושים זה לא מסובך. זמן החלמה מלאה כ3 חדשים. http://doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=83571&t=83201

מנהל פורום אורתופדיה