בוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/07/2002 | 22:02 | מאת: יקיר

הבוהן שלי כואבת לי כבר שלושה שבועות והיא נפוחה, כמובן שיש הקלה כל יום אני סם קרח. אין לי שבר זה הרופא אמר... אני רוצה לדעת מה לעשות כדי שיעבור מהר כי אני משחק כדורגל??.

אין טעם רב לשים קרח כל יום. חשיבותו של הקרח היא בשעות הראשונות אחר הפציעה. אגה לא ציינת אם בכלל מדובר בחבלה או בארוע שקרה באופן ספונטני.

06/07/2002 | 14:42 | מאת: יקיר

מדובר בחבלה לא רצינית אבל הבוהן יש לה עצם נפוחה כבר שלושה שבועות, כמובן שיש שיפור... אבל מתי זה יעבור לי לגמרה??? ומה אפשר לעשות חוץ ממנוחה???יש משחה?

07/07/2002 | 13:25 | מאת: יקיר

למה אתה לא נותן לי תשובה?

מנהל פורום אורתופדיה