נפיחות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2002 | 23:14 | מאת: נתנאל

שלום, כשאני יושב יותר מחצי שעה אני מתחיל לקבל כאבים בחלקים העליונים של כפות הרגלים, וזמן מה לאחר מכן כפות הרגלים מתנפחות ונרדמות לי. כיצד ניתן לטפל בבעיה תודה

05/07/2002 | 17:36 | מאת: דר' אסא לב-אל

ראשית יש לאתר את הגורם לנפיחות . מכיון שמדובר בנפיחות הקשורה בתנוחה ברי שמדובר בבעיה הידרוסטטית כלומר איפוא שהוא יש חסימה של זרימתה דם הורידי לכוון הלב בעת ישיבה. . יש לחפש את דרך הווצרות החסימה ואז לדון בפתרון.

05/07/2002 | 23:23 | מאת: נתנאל

דר' נכבד, בבדיקת דופלקס ורידי הרגליים נמצא: מימין הודגמה אי ספיקת מסתמי ה- SPJ ואי ספיקת מסתמי הוריד ספנה ארוכה לכל אורכו. לא הודגמה אי ספיקה של ורידים העמוקה. אין עדות לפקקת. משמאל הודגמה אי ספיקת מסתמי הוריד ספנה ארוכה לכל אורכו, ללא אי ספיקת מסתמי ה- SPJ .לא הודגמא אי ספיקה של מערכת ורידים העמוקה. אין עדות לפקקת. אודה לך על תגובתך והמלצותך.

מנהל פורום אורתופדיה