בעיות פרקים בעקבות נגינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/07/2002 | 00:28 | מאת: ערן

האם בעיות מפרקי כף היד כתוצאה מנגינה ממושכת על כלי נגינה (בעיקר כלי מיתר) מוכרת היטב לאורתופדים???? איך אני מאבחן חשש לדלקת פרקים בכף היד בעקבות הבעיה הנ"ל??? ובאילו שיטות מטפלים בכך??? תודה מראש .....

מטבע הדברים רק עט אורתופדים באים במגע עם נגנים מקצועיים. כך שלמרביתנו סוגיית מחלות מקצוע אצל נגנים ידוע ברובה ברמה התאורטית בלבד . עם זאת האופי של המחלה מבחינה קלינית אינו שונה מאותה מחלה אצל כאלו שאינם מנגנים אבל ההשפעה על החיים היא כמובן גדולה הרבה יותר. שיטות האיבחון והטיפול הנן זהות לאלו הנקוטות לגבי שאר האדם.

03/07/2002 | 22:37 | מאת: לימור

עבור טיפולים בשיטת אלכסנדר.

מנהל פורום אורתופדיה