כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/07/2002 | 17:15 | מאת: צביקה

שאלה: מדי בוקר או אחרי מספר שעות של חוסר תזוזה, אני קם על רגלי ויש לי כאבים בכפות הרגליים כאשר אני דורך עליהן, וממש קשה לי ללכת. אחרי כדקה הכאבים עוברים, אבל חוזרים שוב לאחר משך זמן של חוסר תזוזה. אין לי שום כאבים אחרים לא בהליכה ולא בריצה. אודה על תשובתכם.

התאור שאתה מתאר דומה למה שמוכרל כדלקת של חותלת השעל או PLANTAR FSCIITIS מזה החיה הזאת? על כך צא ולמד ב: :http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=11&i=4032&t=3926

מנהל פורום אורתופדיה