כאבים בצידי הקרסוליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2002 | 00:40 | מאת: עדינה

אני בת 56 ואני נוהגת ללכת הרבה לעתים כשעה וחצי כל יום.(ישנן תקופופת בהן אני במנוחה) לאחרונה יש לי כאבים בחלק החיצוני של 2 הקרסוליים בזמן ההליכה ובעקר בהליכה מאומצת. בהליכה לא מאומצת אני מצליחה להמשיך עם כאבים קלים בלבד. במנוחה אין לי כאבים אלה רק אם אני מותחת את הקרסוליים אחת כלפי השניה. שאלתי: האם תוכל לומר לי בבקשה מה הסיבה לכאבים ומה עלי לעשות בנידון? האם עלי להפסיק בפעילות ההליכה שלי?

יש מספר סיבוך אפ]שריות לכאבך ואיני יכול לדעת את סיבת הכאב ללא בדיקה.

מנהל פורום אורתופדיה