ניתוחי הגבהה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/06/2002 | 01:26 | מאת: מתעניין

היי הנני בן 25 גובה 168 ולמען האמת זה קצת מציק בחיי האישיים. לאחרונה שמעתי על ניתוחי הגבהה אשר קיימים בעולם אשר מאפשרים לגבוה בעד כ 10 ס"מ. הייתי שמח לשמוע ממך תאור מקצועי על הניתוח ובמה הוא כרוך (תופעות לוואי) כמוכן היכן ניתן לפנות על מנת לעבור ניתוח שכזה. בתודה מראש.

22/06/2002 | 16:09 | מאת: דר' אסא לב-אל

מכיון שאני חושב שניתוח הגבהה לאדם בגובה 168 הנו רעיון עוועים אני מפנה אותך לתשובותי בנושא בפורום. הקלד את צמד המילים "ניתוחי הגבהה " בפונקציה חיפוש שבראש הדף ותמצא את המידע הנחוץ לך

מנהל פורום אורתופדיה