טניס אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/06/2002 | 22:18 | מאת: כץ אורי

שלום רב. ברצוני לברר האם טיפולי לייזר עוזרים בטיפול בטניס אלבו?

20/06/2002 | 00:48 | מאת: דר' אסא לב-אל

למיטב ידיעתי לא

21/06/2002 | 20:27 | מאת: אורי

לדר לב-אל שלום. אני סובל מס חודשים מטניס אלבו טופלתי בתחילה טיפול תרופתי ובמשכות, ולאחר מכן הופנתי לטיפול בגלים קצרים. מאחר והכאב המשיך הופנתי לטיפול בלייזר נמוך עוצמה. לאחר 10 טיפולים לא חל שיפור. מה ההמלצות להמשך טיפול??? בתודה מראש.

22/06/2002 | 13:12 | מאת: ישראל

22/06/2002 | 13:14 | מאת: ישראל

לדר לב-אל שלום. אני סובל מס חודשים מטניס אלבו טופלתי בתחילה טיפול תרופתי ובמשכות, ולאחר מכן הופנתי לטיפול בגלים קצרים. מאחר והכאב המשיך הופנתי לטיפול בלייזר נמוך עוצמה. לאחר 10 טיפולים לא חל שיפור. מה ההמלצות להמשך טיפול???

אכן טיפולים בלייזר נמוך עוצמה הם חסרי תועלת לחלוטין והם טובים רק למספר בעיות קוסמטיות. אשר לטיפול הלאה יש מספר דרכים לעזור. ראשית מנוחה ושינוי הרגלים הקשורים באופן אחיזתם של חפצים והפעלת כח ביד. שנית שימוש בחגורת מרפק טניס. שלישית תרופות נוגדות דלקת. רביעית מסג' קרח. חמישית הזרקה מקומית של סטרואידים ( יעיל מאד .) . שישית שביעית - טיפול על ידי גלי הלם חוץ גופיים ושמינית. בכלות כל הקיצים טיפול ניתוחי

24/06/2002 | 20:17 | מאת: ישראל

בהמשך לשאלתי, הומלץ לי לעבור טיפול בגלי הלם עם מכשיר אורטוספק במרכז רפואי "קריון". האם לדעתך טיפול זה יכול לעזור לי?

25/06/2002 | 19:32 | מאת: ישראל

מנהל פורום אורתופדיה