דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/06/2002 | 09:06 | מאת: גלית

יש לי דלקת בגיד במפשעה בצד ימין (לא יכולה לשבת ישיבה מזרחית) ממשיכה לעשות התעמלות, אך לא התעמלות שמפריעה/קשורה לגיד הספיציפי. כיצד אפשר לרפא זאת? הבנתי שלא מקבלים אנטיביוטיקה.

בדרך כלל הריפוי הוא תהליך טבעי וכל מה שצריך לעשות זה לא להפריע. אפשר להקל על סבלך על ידי תרופות נוגדות דלקת .אלו ניתנות באופנים שונים החל בכדורים , דרך מריחה מקומית ביצוע של מתיחות עדינות יכול לסייע. חימום מקומי גם הוא עוזר. וכלה בזריקה מקומית. אין מקום לטיפול באנטיביוטיקה שכן אין מדובר בזיהום על ידי חיידקים.

מנהל פורום אורתופדיה