כאב בפרק האגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/06/2002 | 19:46 | מאת: דן

דוקטור יקר, אני בן 60, מצבי הגופני טוב ואני נוהג לצעוד פעמיים-שלוש בשבוע, הליכה מהירה במשך כשעה. לפני שבועיים, בעת צעדה בשפת הים, דלגתי (לא מתאים לגילי), מעל תעלה שרוחבה מעל מטר. לא עלה בידי לבצע את הקפיצה כהלכה, נפלתי וקבלתי מכה. חשתי לאחר מכן, כאבים בפרק האגן, בקצה הירך. יומיים מאוחר יותר, בעת הצעדה בים, תקפו אותי כאבים חזקים ובקושי עלה בידי להגיע חזרה למכונית. בלילה, הייתה עוצמת הכאב חזקה. אמנם עצמת הכאב שככה, אך מפעם לפעם, בעת תנועה לא נכונה, או בעת צעדה או טיפוס במדרגות, תוקף אותי כאב חד. תחושתי, שאין מדובר בפגיעה בעצם, אלא בדלקת עצב, גיד או מפרק. אני מעסה את האזור במשחת וולטרן אמולג'יל. כמובן שהשהיתי את צעידותי. שאלתי: האם עלי לבקר אצל רופא, או אפשרי להמתין שבוע-שבועיים? האם הרופא שעלי לבקר, במקרה והכאב לא יחלוף, הנו רופא אורתופד. בתודה, דן

דן שלום רב מן המקום בו אני נמצא יש רק תשובה אפשרית אחת כן בקר רופא אל תדחה עדיף אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה