כאבי גב תחתון והזלפות אפידורליות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2002 | 12:13 | מאת: יגאל

ד"ר שלום בבדיקה טומוגרפית מאפריל 2001 התגלו בלטי דיסק ל34 ל45 ל5ס1 וכן בלט אנטלרי ל12 היו התקפי כאבים חוזרים , מידי פעם, וקיבלתי תרופות ויוקס, אביטרן, אוטופן וכו' ככל הנראה, עזרו עד שלב מסוים עקב תלונות על כאבי גב חוזרים, לפני כחודשים, נשלחתי למיפוי עצמות, התוצאה, מיפוי עצמות תקין, ללא ריכוזים פוקליים. טפול אנטי אינפלמטורי לא עזר מאחר והטיפול התרופתי לא עזר, קיבלתי הפניה למכון מרפאת כאבים "מופנה בהצעה להזלפות אפידורליות" ד"ר, מאחר ויש לי חששות מהזריקה/ות הנ"ל, אודה לך על דעתך, המלצה והסבר. בכבוד רב יגאל

זריקה אפידורלית של סטרואידים היא שיטה ותיקה עם תוצאות טובות במיוחד במקרים טריים יחסית. הזריקה עצמה אינה מלווה בסיבוכים להוציא במקרים נדירים כאב ראש.

מנהל פורום אורתופדיה