כאבים ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/06/2002 | 11:08 | מאת: שירלי רומנו

יש לי כבר כמה ימים כאבים ביד ימין המתחילים מעמוד שדרה צוארי ועד לאצבעות, כאשר הכאב בא לידי ביטוי בתחושת תרדמת ונימול באצבעות וכאבים בבפרקים. בעבר אושפזתי בבית חולים צפת בשל אותה בעיה - נבדקתי גם ע"י נוירוכירוג אך לא התגלתה הסיבה לכאבים. הכאבים אינם רק בחלק התחתון של היד אלא גם בעליון והכאב החד ביותר הוא במפרק המחבר את כף היד עם הזרוע. אודה לתשובתך.

מטבע הדברים נראה שמקור כאביך הנם בעמוד השדרה והעובדה שלא נמצא עדות ברורה לכך אין בה כדי לשלול זאת לחלוטין שכן כל המבידקות הנקוטות בידנו אינן אמינות ב100% . עצתי היא לעשות חושבים מחשדש לשוב ולבדוק ושוב לנסות לאתר את הבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה