כאב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/06/2002 | 08:00 | מאת: אדוה

יש לי כאבים ב-2 כפות הרגלים. הכאבים נמשכים כבר מספר חודשים והולכים ומתגברים. אבל זהו כאב שאהי חיה איתו ואינו בלתי נסבל לחלוטין. הכאב הוא בצד כף הרגל (בצד החיצוני-בצד ימין של כף רגל ימין, ובצד שמאל של כף שמאל) מקום הכאב הוא בכל העצם שנמצאת שם. כל הזמן אני לוחצת במקום הזה של העצם כדי להקל על הכאב. בבוקר כשאני קמה אני מרגישה שכל כף הרגל נמצאת כולה כאילו בהתכווצות שרירים, קשה לי לדרוך, ויש גם כאב באזור הקרסול (באזור השקוע) ואז למספר שניות קשה לי לדרוך. במהלך היום אני מרגישה מעט את הרגל. הכאב מתחדד כל פעם שאני נחה ובמיוחד בלילה כשאני הולכת לישון. בלילה אני ממש צירכה מסג' למקום הכואב. מה לדעתך קורה שם?

10/06/2002 | 17:50 | מאת: דר' אסא לב-אל

במידה שאת מאתרת נקודה רגישה במיוחד סביר להניח שמדובר בכאב מחמת לחץ כפי שרואים כשיש בליטות גרמיות בכף הרגל ודבר זה אינו נדיר בצד החיצונישל הכף. בכל מקרה פני לאורתופד שיזהה במדוייק אתהנקודה.

10/06/2002 | 20:50 | מאת: עופרה

כתבת לי כאב מחמת לחץ. לחץ של מה? לחץ ממה? לא הבנתי

10/06/2002 | 20:50 | מאת: עופרה

כתבת לי כאב מחמת לחץ. לחץ של מה? לחץ ממה? לא הבנתידר' אסא לב-אל כתב/ה: > > במידה שאת מאתרת נקודה רגישה במיוחד סביר להניח שמדובר בכאב מחמת > לחץ כפי שרואים כשיש בליטות גרמיות בכף הרגל ודבר זה אינו נדיר > בצד החיצונישל הכף. בכל מקרה פני לאורתופד שיזהה במדוייק אתהנקודה. >

מנהל פורום אורתופדיה