צפיפות העצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2002 | 12:16 | מאת: חנה בר

אני בת 77 אחרי בדיקת צפיפות העצם אני מקבלת תרופ תבהתחלה "פוסילן" החליפו עכשו ל "מקסיבון" יותר זולה יש גם פרסומת ל קרטילגו (יקר מאד) מה ההבדלים ?חוץ מהמחיר. תודה חנה בר

09/06/2002 | 23:58 | מאת: דר' אסא לב-אל

קרטילגו אינה תרופה לפוסלן כלל ועיקר. מקסיבון אמורה להיות זהה לפוסלן אך זולה יותר שכן היא מיוצרת כתרופה גנרית.

10/06/2002 | 16:01 | מאת: חנה בר

לא כתבתי לך שבדיקת צפיפות העצם עשו לי בעיקבות כאביפ עזים בברך לא יכולתי ללכת .אחרי זריקות ומנוחה הנפיחות ירדה ורופא אורטופד המליץ על "קרטילגו .אחרי 6 שבועות של טיפול פיזיוטרפי מצבי השתפר מאד ועושה התעמלות. בינתיים רק לוקחת "מקסיבון" בלבד. תודה על תשובתך חנה ב.י.דר' אסא לב-אל כתב/ה: > > קרטילגו אינה תרופה לפוסלן כלל ועיקר. מקסיבון אמורה להיות זהה > לפוסלן אך זולה יותר שכן היא מיוצרת כתרופה גנרית.

אופפפססססס. קרטילגו אינה תרופה לאוסטאופורוזיס

מנהל פורום אורתופדיה