עקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/06/2002 | 10:15 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 29, יש לי עקמת של כ-35 מעלות שמפריעה לי מאוד אסתתית ובריאותית (כאבי גב) האם אפשר לנתח , אם כן מה הסיכונים ומה הסיכויים?

לא מקובל לנתח עקמת של 35 מעלות . אשר לכאב הגב אין הוא נובע בהכרח מן העקמת ולמעשה ידוע כי שכיחות כאב הגב אצל אנשים שיש להם עקמת מתחת ל60 מעלות אינה עולה על זאת שבאוכלוסיה הרגילה ולכן יש להתייחס לבעיה כאל כאב גב פשוט ולטפל בהתאם.

09/06/2002 | 16:12 | מאת: יוסי

אפילו כשאני עומד הרבה זמן זה כואב, אני בטוח שזה בגלל העקמת , גם בגלל שזה בצד אחד.

מנהל פורום אורתופדיה